HappyMama

Gravid/ Mammamassage

895 kr / 90 min    //    695 kr / 60 min  

395 kr / 30 min

Löpande tider


Är du gravid eller nybliven mamma!? Då ska du självklart komma och unna dig lite välbehövlig egentid med en mjuk och välgörande massage.

Varför Mamma/Gravidmassage? När du kommer på massage hos oss koncentrerar vi oss på de kroppsdelar vilka ofta är extra utsatta under graviditet och/eller första tiden som nybliven mamma. Vi masserar din kropp på ett varsamt och anpassat vis med fokus på att ge en avslappnade behandling. Massagen du får hjälper även till med att öka cirkulationen som i sin tur kan bidra till en minskad svullnad i kroppens extremiteter.

När kan man börja gå på Gravid/Mammamassage? Vi masserar dig som är gravid från vecka 1-42 samt dig som är nybliven mamma upp till ett år postpartum. Du kan välja på att erhålla en 60 min helkroppsmassage (rygg, nacke, bak- & framsida ben och ansikte) alt att du anpassar massagen just efter dina behov och önskemål (ex enbart baksida med rygg, nacke och ben). Önskar du istället unna dig en lite kortare, men likväl skön och avkopplande behandling kan du välja vår 30 min massagedär du väljer att fokusera på den kroppsdel som behöver lite extra omvårdnad - till exempel nacke, rygg och säte alternativ säte och ben baksida/framsida. Vi har såklart även den lyxigare varianten där du under 90 minuter får njuta av en längre helkroppsmassage likt ovan men där även händer och ansikte adderas.