HappyMama

Kurser för GRAVIDA

Gravidyoga - Helsingborg Centrum

1350 kr / 6 ggr

Torsdagar 17.15-18.30 alt Söndagar 16.45-18.00

Kommande kursstarter - v. 3, v. 9 och v. 17


Under 90 minuter utför vi tillsammans ett yogapass anpassat för den gravida kvinnans kropp. Med fokus på barnet i magen och den kommande förlossningen arbetar vi med andning, avslappning och uthållighet. Efter var pass presenteras ett förlossningstema som ofta leder vidare till ny kunskap och fina samtal. Aquamama - Höganäs Sporthall

1350 kr / 6 ggr

Onsdagar 17.30-18.30

Kommande kursstarter - v. 9 och v. 17


I det 33 grader varma vattnet kör vi ett 45 minuter långt träningspass anpassat för den gravida kroppen. Kondition, styrka och balans - här får hela kroppen aktivera sig utefter din specifika nivå. Avslutningsvis varvar vi ner med 15 minuters avslappning och babymeditation. Magplasket - Höganäs

1595 kr / 6 ggr

Torsdagar 19.30-20.30

Kommande kursstarter - v. 3, v. 9 och v. 17


Bästa dagen i vecka - så säger många av våra Magplaskare! Efter ca 30 minuters träning i det 33 grader varma vattnet följer förlossningssnack och diverse avslappningsövningar.   En utmärkt kombination då du som gravid önskar förbereda såväl kropp som knopp inför stundande förlossning. 


Profylax - delux

2395 kr / par

En heldag 9-16 alt två kvällar 17-20

Kommande kurser heldag - 14:e jan, fler kursstarter kommer


Genom att förbereda er inför kommande förlossning stärker ni känslan av kontroll och delaktighet.  öka chanserna till en positiv upplevelse som i sin tur verkar stärkande för er som nyblivna föräldrar. På vår Profylaxutbildning med extra allt ägnar vi oss åt att förbereda er inför kommande förlossning genom teoretisk kunskap och praktiska verktyg. Kom och bli det "BÄSTA TEAMET"!


Profylax - repetition

1595 kr / par

En halvdag 9-13 alt en kväll 16-20

Kommande kurser - Kommer snart


Detta är kurser för er som tidigare fött barn. På Profylax - repetition lägger vi allt fokus på de praktiska verktygen såsom andning, avslappning, förlossningspositioner och massagetekniker samt går igenom menatal strategier. Samtidigt kommer ni ha möjlighet att utbyta erfarenheter med varandra vilket i många fall kan vara oerhört värdeskapande. Kom och bli det "BÄSTA TEAMET"!

Kurser för nyblivna MAMMOR

AquamamaBaby - Höganäs

1050 kr / 6 ggr


Kommande kursstarter - håll utkik


Aquamama Baby är ett vattengympapass anpassat för den nyblivna mammans kropp. Vi tränar både styrka och kondition med fokus på att stärka kroppen inifrån på ett effektivt och säkert sätt. Detta med syfte på att bli stark i vardagen för att orka med både lek och lyft. 

MammaBaby Yoga

1050 kr / 6 ggr

Torsdagar 11.30-12.45

Kommande kursstarter - Kommer snart 


På MammaBaby Yoga kör vi tillsammans ett skonsamt och anpassat yogapass för den nyblivna mammans kropp. Bebis följer med, liggandes på filt bredvid. Och för att öppna "oxytocinkranen" lite extra är bebis invlolverad i vissa övningar och under avslappning kan ni ligga nära för extra mycket mys.  

MammaTräning UTE Ramlösa

695 kr / 6 ggr

 

Kommande kursstarter - Kommer snart


På med träningsskorna och häng med ut på ett Mammapass. Här lägger vi fokus på att hitta tillbaka till kroppen efter graviditet och förlossning. Vi utgår från din nivå och arbetar oss framåt. Bebis följer med i vagn eller på filt. Har du större barn går det givetvis bra att de också hänger på. 

Övriga kurser/tjänster

Gravid/Mammamassage

895 kr / 90 min          695 kr / 60 min          395 kr / 30 min

Löpande tider  


Är du gravid eller nybliven mamma!? Då ska du självklart komma och unna dig lite välbehövlig egentid med en mjuk och välgörande massage. Vi masserar din kropp på ett varsamt och anpassat vis med fokus på att ge en avslappnade behandling. Du kan välja på en hel- eller halvkroppsbehandling alternativ lägga fokus utefter dina behov. 

Privata kurser

Enligt överenskommelse


Visste ni att vi även erbjuder privata kurser? Jo det stämmer. Hittar ni inget datum som passar er så planerar vi in en privat kurs utefter era önskemål och behov.